Labels

Thursday, June 25, 2009

SAMBUTAN ULANG TAHUN SENIMAN

TOK NGAH DAN ISTERI PERGI KE MAJLIS SAMBUTAN ULANG TAHUN SENIMAN TAHUN 2009 DI KOMPLEK FINAS ULU KELANG DENGAN HARAPAN DAPAT JUMPA DENGAN MEMBER LAMA DALAM SENIMAN. MALANGNYA TIDAK BERHASIL. KERANA AKU LIHAT KEBANYAKANNYA ORANG BARU BELAKA.

APA PUN TOK NGAH HANYA DAPAT JUMPA DENGAN HJH. MARIANI, MIMI LOMA, ASPA LELA ABDULLAH DAN SHAMSUDDIN LAMIN. TOK NGAH TERINGIN SANGAT NAK JUMPA DENGAN KARIM LATIF, ZAINURDIN ISMAIL, OSMAN ZAILANI, AHMAD TERMIMI SAREGA, ABU BAKAR JUAH, BAHARUDDIN HJ. OMAR, OMAR ABU BAKAR, GHAZALI BUYONG, ASMAHANI HUSSAIN, NORMAH DAMANHURI, NORLIA RAMLI, AZIZ M. OSMAN, AFIDA ES, AHMAD BUSU, OSMAN KERING, & LAIN-LAIN TETAPI TAK NAMPAK. AGAKNYA MEREKA SIBUK ATAU TAK DIJEMPUT....?

TOK NGAH RASA MAJLIS SEUMPAMA INI ELOKLAH DIBUAH SECARA MENYELURUH, DAN PASTIKAN MEREKA PELAKON-PELAKON VETERAN TV ATAU FILEM, DI JEMPUT. TOK NGAH SENDIRI PUN PERGI DENGAN USAHA SENDIRI AJA, TAK ADA JEMPUTAN KHAS, CUMA DAPAT BERITA DARI RADIO KLASIK NASIONAL SAHAJA. MAKLUMLAH TOK NGAH DAH LAMA TAK BERLAKON DAN TINGGAL JAUH PULA, DI IPOH. HARAP TAHUN HADAPAN DAPAT JUMPA LAGI.

TOK NGAH.