Labels

Sunday, November 8, 2009

PBPM CAWANNGAN IPOH BERI BANTUAN.

IPOH; 8 NOVEMBER 2009, BERTEMPAT DI PEJABAT PERSATUAN BEKAS POLIS CAWANGAN IPOH, TELAH BERLANSUNG SATU UPACARA YANG AMAT DINANTI-NANTIKAN OLEH SELURUH AHLI PBPM CAWANGAN IPOH. DIMANA YB. DATO' HJ. NAZDRI BIN ISMAIL, ADUN MAJOI TELAH SUDI HADIR DAN MERASMIKAN MAJLIS.

LEBIH DUA RATUS ORANG AHLI TERDIRI DARI BERBAGAI KAUM TELAH HADIR DI PERKARANGAN PEJABAT PBPM CAWANGAN IPOH, DI GERAI DBI JALAN SELIBIN, IPOH. TURUT SAMA HADIR IALAH SETIAUSAHA AGUNG PBPM MALAYSIA, DR. AZMI BIN ABD MALIK, PEMANGKU PENGERUSI PBPM NEGERI PERAK HJH. ZALEHA BINTI RABIT, KETUA PENERANGAN PBPM NEGERI PERAK EN. MOHD WADZIR BIN ABD BAHARI DAN KETUA POLIS BALAI JELAPANG.

DALAM UCAPANNYA; YB. DATO' HJ. NAZDRI ISMAIL, BERKATA BAHAWA BELIAU AMAT BANGGA DAN BERTERIMA KASIH KEPADA AHLI-AHLI PERSATUAN INI YANG TIDAK MENIMBULKAN KEKECOHAN WALAUPUN AHLINYA TERDIRI DARI BERBILANG KAUM DAN AGAMA. "KEADAAN YANG HARMONI DAN MUHIBBAH YANG SEDIA TERJALIN DIKALNGAN AHLI PBPM CAWANGAN IPOH INI, MENUNJUKAN BAHAWA KERAJAAN KITA STABIL DAN MAKMUR."

YB. DATO' NAZDRI JUGA TURUT BERJANJI UNTUK MEMBERI SUMBANGAN KEPADA PBPM CAWANGAN IPOH, BAGI TAHUN 2010 SEBANYAK RM5000.00.
SEMUA BANTUAN TELAH DISAMPAIKAN OLEH YB.DATO' NAZDRI ISMAIL KEPADA PENERIMA.

TOK NGAH.