Labels

Wednesday, July 7, 2010

BERTAMBAH BERSINAR.

LAWATAN PM KE KOMPLEK KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF BARU-BARU INI MERUPAKAN SATU PENGHORMATAN TERTINGGI OLEH PEMIMPIN NEGARA, MALAH IA MENAMBAH SINAR KEPADA AKHBAR "SINAR HARIAN"
BANYAK PIHAK TELAH MEMBERIKAN KOMEN TENTANG KETELUSAN DAN TULUSNYA AKHBAR SINAR HARIAN. TOK NGAH TERUJA UNTUK MEMBERIKAN KOMEN YANG SAMA TERHADAP AKHBAR YANG BANYAK MEMBERI PELUANG DAN RUANG KEPADA SIAPA SAHAJA YANG INGIN BERITANYA DISIARKAN.
DI PERAK MISALNYA, TOK NGAH SENDIRI DIBERI PELUANG BEBERAPA KALI UNTUK MENYAMPAIKAN PENDAPAT SERTA INFO SEMASA. SELAIN DARI ITU TOK NGAH BERPUAS HATI DENGAN PERSEMBAHAN YANG DIKATAKAN TELUS DAN TULUS ITU. SEKECIL-KECIL KESAH HINGGALAH KE KESAH YANG BESAR DAN MENYAYAT HATI SERTA MENGGERUNKAN.
KEBERANIAN SERTA KETELUSAN SINAR HARIAN MEMAPARKAN BERITA & MAKLUMAT AMAT MENARIK DAN MEMBERI INFAK YANG BAIK KEPADA PEMBACANYA. SAMA ADA ORANG KAMPUNG DAN BANDAR, ORANG POLITIK DAN AHLI PERNIAGAAN, ORANG MISKIN DAIF SEMUANYA TERHIDANG UNTUK DIAMBIL PERHATIAN OLEH PIHAK-PIHAK YANG BERKAITAN.
PUN BEGITU BERITA JENAYAH, KESELATAN JUGA KEMALANGAN JALAN RAYA, SETIAP HARI TIDAK PERNAH TERTINGGAL.
TOK NGAH.