Labels

Tuesday, August 4, 2009

DENDAM ANWAR KEPADA PDRM.

OLEH KERANA AMARAH DAN DENDAM KESUMAT YANG MENDALAM, PENASIHAT PKR BEGITU LANTANG DAN CELUPAR MENUDUH PDRM JADI "KUDA TONGGANGAN " SETELAH DEMONTRASI JALANAN YANG DIRANCANG GAGAL.

INILAH CARA DAN PUTAR BELIT YANG DIGUNAKAN OLEH DS ANWAR IBRAHIM SUPAYA RAKYAT KELIRU DAN MENUDUH KERAJAAN DAN POLIS ZALIM, TIDAK DIMOKRATIK DAN SEBAGAINYA ASALKAN CITA-CITA DAN AGENDANYA TERCAPAI. BAHAWA DENGAN MEMBUAT KACAU BILAU DAN PROBOKASI MELALUI DEMONTARSI JALANAN, SUDAH PASTI NEGARA MENJADI TIDAK TENTERAM. RAKYAT BIMBANG DAN PELABOR ASING JUGA LARI. INILAH AGENDA YANG ADA PADA PR KHASNYA PKR.

MEMANG TEPAT DAN WAJAR TPM MENGATAKAN BAHAWA "DS ANWAR IBRAHIM PENGKHIANAT BANGSA" UNTUK SIAPAKAH DEMONTARASI ITU DIRANCANG DAN DIRIALISASIKAN? BANGSA APAKAH YANG RAMAI BERDEMONTARASI? TIDAKKAH ANWAR IBRAHIM KASIHAN DAN BELAS TERHADAP ANAK-ANAK MUDA MELAYU YANG DIPERKUDAKANNYA UNTUK MENGHURU HARAKAN NEGARA? MEROSAKAN HARTA BENDA AWAM DAN MENGHALANG KEBEBASAN ORANG RAMAI YANG MEMERLUKAN KEDAMAIAN?

WAJARKAH ANWAR MENUDUH PDRM DIPERKUDAKAN DISEBABKAN DENDAM KEPADA SEORANG DUA ANGGOTA POLIS YANG BELIAU TIDAK SUKA? KETIKA BELIAU MENJADI TPM DULU, TIDAKKAH BELIAU PERNAH MENDAPAT KHIDMAT DAN PERLINDUNGAN DARI PDRM? MALAH SEKARANG INI BOLEHKAH BELIAU TIDUR LENA ANDAINYA ANGGOTA PDRM TIDAK BERTUGAS 24 JAM?

KERAJAAN MANA KAH DALAM DUNIA INI YANG TIDAK MENGGUNAKAN PASUKAN POLIS UNTUK MELAKSANAKAN TUGAS MENJAGA KEAMANAN DAN KETENTERAMAN NEGARA DAN RAKYATNYA? DENGAN KARENAH DAN AGENDA PR KHASNYA PKR VETRAN UMNO MENYOKONG PENUH TINDAKAN YANG DIAMBIL OLEH KERAJAAN BN. ISA PERLU DIKEKALKAN BAGI MELINDUNGI 27 JUTA RAKYAT MALAYSIA DARI PENGKHIANAT BANGSA DAN NEGARA, YANG SEMATA-MATA HENDAK MEMENUHI KEHENDAK PERIBADI PEMIMPIN PEMBANGKANG YANG GILA KUASA.

KERAJAAN BN YANG DI TERAJUI UMNO, PERLU TEGAS DAN BERANI. LAPAN RATUS RIBU VETERAN UMNO TIDAK BERGANJAK DARI PERJUANGAN DAN SEMANGAT YANG LAHIR SEJAK ZAMAN BINTANG TIGA MEMERINTAH HINGGA KE HARI INI. UMNO DAN KERAJAAN BN TETAP MEMPERTAHANKAN NEGARA INI DARI ANCAMAN DALAM NEGARA MAHU PUN DARI LUAR.

VETERAN UMNO MENYOKONG TINDAKAN YANG DIAMBIL OLEH ANGGOTA PDRM YANG TAAT DAN BETUL MENJALANKAN TUGAS MEREKA BAGI MENENTUKAN KEAMANAN DAN KESEJAHTERAAN RAKYAT SELARI DENGAN SELOGAN YAB PERDANA MENTERI " RAKYAT DIDAHULUKAN PENCAPAIAN DI UTAMAKAN."

TOK NGAH.