Labels

Wednesday, August 5, 2009

VETERAN UMNO TERUS BERJUANG.

"VETERAN UMNO MALAYSIA TERUS BERJUANG MEMPERTAHANKAN KERAJAAN BN DAN UMNO HINGGA KE AHKIR HAYAT. ANDAINYA UMNO TUMBANG BERMAKNA BANGSA MELAYU TIDAK ADA KUASA DAN MEREMPAT DI BUMI SENDIRI."

INILAH KENYATAAN YANG DIPUTUSKAN DALAM MESYUARAT JAWATANKUASA PUSAT VETERAN UMNO MALAYSIA. PADA 4 OGOS 2009 VETERAN UMNO MALAYSIA YANG KINI MEMPUNYAI LAPA RATUS RIBU ORANG AHLI, SEKALI LAGI MENYUARAKAN SOKONGAN TERSEBUT KEPADA YAB TIMBALAN PRESIDEN UMNO MERANGKAP TIM. PERDANA MENTERI MALAYSIA, SEMASA MEMBUAT KUNJUNG HORMAT DI PEJABATNYA DI PUTERAJAYA.

DALAM LAIN MAKSUD, AHLI VETERAN UMNO MALAYSIA MASIH RELEVAN MEMPERJUANGKAN MATLAMAT UMNO ITU DITUBUHKAN, MENENTUKAN HALA TUJU PEMERINTAHAN YANG ADIL DAN SAKSAMA DEMI NEGARA, BANGSA DAN AGAMA.

VETERAN UMNO TURUT MENEGASKAN AGAR PEMIMPIN UMNO DI SEMUA PERINGKAT MEMAINKAN PERANAN YANG LEBIH MESRA RAKYAT, SUPAYA SOKONGAN PADU DARI RAKYAT AKAN BERTERUSAN DAN MANTAP. PEMIMPIN UMNO PERLU BIJAK DAN BERANI UNTUK MENAGKIS SERTA MEMBUKTIKAN BAHAWA DAKYAH, FITNAH DAN BROBOKASI PEMBANGKANG ITU ADALAH PALSU DAN PEMBOHONGAN SEMATA.

TOK NGAH.