Labels

Thursday, August 20, 2009

PR AKTIF BANGKITKAN PROVOKASI.

DISEBABKAN NAFSU YANG MELAMPAU, MEMBALAS DENDAM DAN INGIN MERAMPAS KUASA, PR KHASNYA DI NEGERI PERAK AKTIF BANGKITKAN PROVOKASI.

PAKATAN RAKYAT ( PR ) YANG DI TERAJUI OLEH DAP DAN PKR, BEGITU GHAIRAH UNTUK MENCAPAI CITA-CITA MEMERINTAH NEGARA INI, DENGAN CARA REPUBLIK SEPERTIMANA SINGAPURA. DAP BERSAMA PKR TELAH BERJAYA MEMULAS TELINGA PAS UNTUK BERSEKONGKOL UNTUK MENUMBANGKAN KERAJAAN BARISAN NASIONAL (BN) .

APA YANG KITA LIHAT SEKARANG, KEBANYAKAN PEMIMPIN PR BERSUNGGUH-SUNGGUH MENGKUCAR KACIRKAN PEMIKIRAN RAKYAT DENGAN BERBAGAI CARA BAGI MEMBENARKAN TINDAKAN MEREKA. JALAN YANG MEREKA NAMPAK IALAH DENGAN MENIMBULKAN PROVOKASI DAN MEMBURUK-BURUKAN KERAJAAN BN. APA SAHAJA PROJEK DAN RANCANGAN YANG DI BUAT OLEH BN DITAK MEMBERI FAEDAH KEPADA RAKYAT.

YANG MENAREKNYA DALAM PR YANG LONGGAR ITU, ANWAR IBRAHIM MENJADI IDOLA KEPADA ANAK MUDA YANG KURANG MENGENALI BELIAU DAN TERUS TERTARIK DENGAN CARA DAN TINDAKAN YANG DIPAMIRKAN. DAP MEMAINKAN POLITIK PERKAUMAN DALAM MASA YANG SAMA DAP MELAGA-LAGAKAN ORANG MELAYU YANG KINI BERPECAH DALAM DUA PARTI IAITU UMNO DAN PAS, SEBAHAGIAN KECILNYA DALAM PKR.

PAS DAN PKR KINI BERADA DI BAWAH KETIAK DAP. PEMIMPIN PAS NAMPAK ALIM DAN WARAK TETAPI JUMUD DALAM BANYAK HAL, MAKA MEREKA TIDAK ADA PEGANGAN YANG KUKUH, SELAIN DARI MENGIKUT KEHENDAK DAP DAN PKR. HUDUD YANG HENDAK DILAKSANAKAN TIDAK BERUPAYA KERANA DAP. JERIT SANA JERIT SINI MENGENAI HINA ISLAM DAN MINUMAN KERAS, BILA DAP DAN PKR BERSUARA PAS TERUS TERDIAM, KAKU DAN DAYUS.

MASA YANG TERBAIK BAGI PEMIMPIN DAP UNTUK MEMBELIT PEMIMPIN PAS, IALAH MENJELANG PILIHAN RAYA KECIL PERMATANG PASIR 25 OGOS 2009 INI. PAS MAHU MEMPERTAHANKAN KERUSI DUN TERSEBUT, PASTINYA MEMERLUKAN PENYOKONG DAP DAN PKR. OLEH ITU APA SAHAJA YANG DI KATAKAN OLEH DAP ATAU PENYOKONGNYA PAS AKAN TERIMA WALAUPUN MEREKA MENGHINA ISLAM, MELAYU DAN INSTITUSI RAJA.

MURSYIDUL AM PAS TERUS MENGELUARKAN FATWA SONSANGNYA UNTUK MENGELIRUKAN RAKYAT KHASNYA ORANG MELAYU ISLAM DI PERMATANG PASIR. BIAR PUN PENDAPAT RAMAI ALIM ULAMAK MENYELAR PENDAPATNYA TIDAK DI AMBIL KESAH. BEGITULAH JIKA NAFSU GANAS TELAH MEMBALUT TUBUH DAN IMAN SESEORANG.

TOK NGAH.