Labels

Friday, November 27, 2009

NIK AZIZ BUKAN ULAMAK

ISLAM TIDAK MENGAJAR ATAU MENGHARUSKAN SESAMA ISLAM MENDOAKAN SUPAYA BINASA ATAU JAHANAM MASA HADAPAN SESEORANG. MUSUH ISLAM ADALAH MEREKA YANG KAFIR DAN MENDUAKAN ALLAH.

VETERAN UMNO MALAYSIA AMAT TERGURIS DAN KESAL DENGAN KENYATAAN YANG DIBUAT OLEH MURSYIDUL AM PAS KETIKA UMAT ISLAM SEDANG MENYAMBUT KEDATANGAN IDIL ADHA. ANDAINYA DEMIKIAN DOA SEORANG YANG DIANGGAP ALIM, VETERAN UMNO MERASA SEDIH DAN KECEWA DENGAN SIKAP DAN TINDAKAN NIK AZIZ ITU.

KENYATAAN ATAU DOA YANG MEMUSNAHKAN SESEORANG ITU ADALAH KETERLALUAN DAN ZALIM, LELBIH-LEBIH LAGI TERHADAP SESAMA ISLAM. APAKAH NIK AZIZ SUDAH YAKIN DAN TERJAMIN MASUK SYURGA DENGAN SIKAP DAN KENYATAAN YANG BOLEH MENYESATKAN UMAT ISLAM ITU? TOK NGAH DAN RAKAN-RAKAN HARAP SUPAYA PERESIDEN PAS BOLEH NASIHATKAN MURSYIDUL AM PAS TERSEBUT.

DALAM ERA PENGHUJUNG JALAN INI, ADA LEBIH BAIK NIK AZIZ TUMPUKAN USAHA BAGI MEMELIHARA KEHARMONIAN UMAT ISLAM SEJAGAT, TERUTAMANYA DI KELANTAN SENDIRI, SUPAYA LEBIH MAJU DAN SETANDING DENGAN BANGSA LAIN.

APAKAH DENGAN DOA SEDEMIKIAN, BOLEH MENGEKALKAN KEHARMONIAN DAN KESELESAAN HIDUP ORANG KELANTAN? ATAU BOLEH MENINGKATKAN EKONOMI RAKYAT KELANTAN? TIDAK KAH NIK AZIZ TERFIKIR BAHAWA PM ITU SEBANGSA DAN SEAGAMA? DOA YANG DIBUAT OLEH NIK AZIZ ITU ADALA DOA YANG DIBUAT OLEH YAHUDI TERHADAP UMAT ISLAM. APAKAH NIK AZIZ, TELAH MENDOAKAN SUPAYA YAHUDI ISRAIL JUGA DEMIKIAN?

SEKALIPUN NIK AZIZ MERASA TERTEKAN DENGAN KES MENANTU DAN PENAJAAN BELIAU KE MEKAH ( BATAL ) , BOLEH MENGGUGAT IMAN SEORANG MURSYIDUL AM. SEJAUH MANA ZALIM DAN KEJAMNYA PERDANA MENTERI MALAYSIA ( DS. MOHD NAJIB RAZAK ) JIKA DIBANDINGKAN DENGAN TENTERA YAHUDI YANG MEMBUNUH SETIAP HARI UMAT ISLAM DI PALESTIN? HINGGA SANGGUP NIK AZIZ HENDAK MENDOAKAN SEDEMIKIAN DAHSYAT? APAKAH NIK AZIZ SUDAH MEMINTA RAKYAT KELANTAN MENDOAKAN SUPAYA YAHUDI ISRAIL BINASA DAN LENYAP DARI BUMI ALLAH INI?

VETERAN UMNO MALAYSIA MENDOAKAN SUPAYA NIK AZIZ SEGERA NORMAL DAN TIDAK MEMBUAT KENYATAAN YANG MENGELIRUKAN UMAT ISLAM KHASNYA RAKYAT KELANTAN SENDIRI.

TOK NGAH.