Labels

Thursday, November 12, 2009

PKR HANCUR DI TANGAN DSA.

SUDAH SAMPAI MASANYA PKR AKAN MENINGGALKAN KITA DAN TIDAK LAGI BERDAYA MUNCUL SEBAGAI SEBUAH PARTI YANG MEMPERJUANGKAN KEADILAN DAN KEBAJIKAN RAKYAT.

PERGOLAKAN YANG MELANDA DALAM PKR JELAS MENUNJUKAN KEPIMPINAN PARTI TERSEBUT SUDAH TIDAK BOLEH DI TERIMA OLEH AHLI DAN RAKYAT JELATA. PUN BEGITU USAHA DEMI USAHA TELAH DITAJA DAN DIPAMIRKAN KEPADA KHALAYAK RAMAI AGAR SEMANGAT DAN BARA YANG HAMPIR PADAM ITU AKAN MENYALA KEMBALI. SEKALI PUN USAHA YANG DIREKA ITU BERUNSUR JAHAT DAN FITNAH.

SETELAH BEBERAPA KALI BERJAYA MELENGAH-LENGAHKAN PERBICARAAN KES LIWATNYA, NAMPAKNYA MAHKAMAH YANG DIPERSALAHKAN. KINI DSA BERUSAHA UNTUK MENYERANG PERIBADI PERDANA MENTERI PULA. APAKAH INI BOLEH MEMBANTU MENAIKAN IMEJ BELIAU? ATAU HANYA RITOREK POLITIK KOTOR PR.

TOK NGAH DAN VETERAN UMNO MALAYSIA INGIN MENASIHATI ANAK CUCU TOK NGAH SERTA RAKYAT KESELURHANYA, SUPAYA TIDAK TERTIPU DAN TERPEDAYA DENGAN TAKTIK KOTOR DAN JAHAT ITU. BAIKLAH KITA BINA DAN BANGUNKAN NEGARA KITA DENGAN NIAT YANG SUCI DAN IKHLAS.

JANGANLAH CEMBURU ATAU DENGKI DENGAN KEJAYAAN MANTAP GABUNGAN NAJIB DAN MAHYUDDIN, MAKA DSA CUBA MERUNTUHKANYA. JIKA INI CARANYA YANG ADA PASTI PKR AKAN HANCUR DI TANGAN DSAI.

TOK NGAH.