Labels

Tuesday, July 13, 2010

MASANYA SUDAH TIBA.

PARA ULAMAK DI MALAYSIA TELAH BERSUARA DAN BERSEPAKAT MENYATUKAN PAS DENGAN UMNO DI SEBABKAN MEREKA BERBANGSA MELAYU DAN BERAGAMA ISLAM. SUDAH TIBA MASANYA SEMUA UMAT ISLAM MALAYSIA BERSATU TANPA SYARAT.
TIDAK ADA JALAN LAIN BAGI MENYELAMATKAN AGAMA, BANGSA DAN NEGARA MALAYSIA MELAINKAN BANGSA INI BERSATU DAN BERDAMAI DENGAN SATU CITA-CITA. KEKACAUAN UMAT ISLAM, YANG DI TERAJUI OLEH YAHUDI KINI SUDAH TIBA MASANYA KITA UMAT ISLAM BANGKIT DAN MENENTANG DAKYAH MEREKA DENGAN BERSATU. LUPAKAN SEMENTARA FAHAMAN POLITIK YANG SENGKAT DAN SEMPIT DEMI AGAMA ISLAM TERCINTA.
TIDAK ADA SIAPA BOLEH MENDABEK DADA BAHAWA MEREKA LEBIH ISLAM DARI ORANG LAIN. ITU ADALAH KETENTUAN ALLAH, TUGAS ALLAH TIDAK BERHAK KITA SEBAGAI HAMBA UNTUK MENGAMBILNYA.
SELURUH DUNIA, UMAT ISLAM DIADU DOMBA OLEH MUSUH ISLAM. DARI KACA MATA ULAMAK SUDAH TIBA MASANYA BANGSA MELAYU DI NEGARA INI SEDAR DAN BANGUN DARI LAMUNAN YANG DI BUAI OLEH DAKYAH BARAT YANG MELALAIKAN ITU. KEASYIKAN SERTA KEMEWAHAN SEMENTARA DI DUNIA INI AKAN MENGHANCURKAN NEGARA, BANGSA DAN AGAMA YANG SUCI ITU.
DENGAN HATI TERBUKA DAN PERASAAN CINTAKAN AGAMA DAN BANGSA, ORANG MELAYU DI MALAYSIA WAJIB BERKORBAN DEMI MENYELAMATKAN NEGARA YANG SECEBIS INI. PERJUANGAN NABI MUHAMAD DAN PARA SAHABAT WAJIB DICONTOHI SERTA DIAMALKAN OLEH SETIAP ORANG ISLAM DI NEGARA INI. SELAGI KITA MENUNAIKAN SEMBAHYANG LIMA WAKTU SEHARI SEMALAM, HUBUNGAN SILATURAHIM SESAMA ISLAM TIDAK AKAN PUTUS DAN IA ADALAH BERSAUDARA.
DALAM USIA (70) TUJUH PULUHAN INI TOK NGAH INGIN MELIHAT NEGARA YANG DI BINA OLEH TOK NENEK KITA , ADALAH MENJADI KEWAJIBAN GENERASI HARI INI MEMPERTAHAN HINGGA KE TITISAN DARAH YANG TERAKHIR. LIHATLAH NAKA CUCU KITA YANG AKAN DATANG, ESOK LUSA KITA TIDAK DAPAT MERAMALKAN APA AKAN BERLAKU.
USAHA DAN PERANCANGAN HARI INI ADALAH NIKMAT UNTUK HARI ESOK. OLEH ITU BERSATULAH BANGSAKU DEMI NEGARA DAN AGAMA YANG SATU.
TOK NGAH.