Labels

Wednesday, August 12, 2009

AMBIL TINDAKAN SEGERA.

"VETERAN UMNO NEGERI PERAK DAN PBPM NEGERI PERAK BERSEPENDAPAT BAHAWA KERAJAAN PERLU TEGAS DAN AMBIL TINDAKAN SEGERA TERHADAP MEREKA YANG MENGHINA ISLAM TERUTAMANYA PEMIMPIN PEMBANGKANG."

NAMPAKNYA KEADAAN INI TELAH MEREBAK DAN AKAN MENJADI WABAK YANG TIDAK DAPAT DI KAWAL LAGI. DENGAN ITU ADALAH WAJAR DAN TEPAT PADA MASANYA KERAJAAN MENGAMBIL TINDAKAN SEGERA DENGAN APA CARA SEKALI BAGI MENJAMIN KEAMANAN DAN KESEJAHTERAAN NEGARA DAN RAKYAT.

KAMI YANG MEWAKILI LEBIH 100 RIBU ORANG AHLI SELURUH NEGERI PERAK, TETAP BERDIRI TEGUH DI BELAKANG KERAJAAN BN (UMNO) DEMI KE AMANAN DAN KE STABILAN POLITIK TANAH AIR.

MEREKA (PR) PEMBANGKANG YANG MENCETUSKAN PROBOKASI BERMULA DARI DALAM DEWAN HINGGA KE JALANRAYA SUDAH JELAS BIADAP DAN MELANGGAR UNDANG-UNDANG. TINDAKAN TEGAS DAN SEGERA WAJIB DI AMBIL TERHADAP MEREKA YANG BERTANGGUNGJAWAB.

KEMENTERIAN DALAM NEGERI TIDAK PERLU BIMBANG, KETEGASAN DAN KETELUSAN KEMENTERIAN DALAM MENJAMIN KESELAMATAN ADALAH DITUNTUT SEKARANG. GESAAN YANG DI BUAT OLEH PEMIMPIN-PEMIMPIN NGO SEPERTI GMP DAN PERKASA AMAT WAJAR DAN TELAH TIBA MASANYA. JANGAN SAMAPAI NASI MENJADI BUBUR BARU NAK AMBIL TINDAKAN.

PERISTIWA. DI SG. MANIK, SG. CHOH DAN 13 MEI PERLU DIHINDARKAN. KESABARAN ORANG MELAYU ( ISLAM ) TELAH MEMUNCAK. KERAJAAN BN TIDAK PERLU TAKUT ATAU TERAGAK UNTUK MENGAMBIL TINDAKAN TERHADAP MEREKA YANG MENDERHAKA, MENGKHIANAT DAN MENGHINA MELAYU DAN ISLAM. RAKYAT TETAP 100 % MENYOKONG DAN BERSETUJU DENGAN TINDAKAN KERAJAAN.

TOK NGAH.